MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
accreditaties:

Circa 2.000 actuele nascholingen voor de SO!

Het is de doelstelling om op ANVSO 'Alle Nascholingen voor Specialisten Ouderengeneeskunde' overzichtelijk weer te geven. Alle relevante geaccrediteerde nascholingen voor de SO bij elkaar op één site. Op anvso.nl vindt u bijvoorbeeld alle nascholingen die direct of indirect door Verenso geaccrediteerd zijn in één overzicht. In de linkerkolom kunt u eenvoudig uw voorkeuren aangeven.

Met een gratis account is het mogelijk om uw voorkeuren op te slaan. Dan kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd een praktisch overzicht hebt.

Is een bepaalde nascholing nog niet opgenomen? Of staat er eentje bij die toch niet bedoeld is voor de SO? Als u het ons laat weten dan passen we het direct aan! Ook als u andere suggesties of vragen hebt dan horen we dat graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur deze naar gwen.waldman@anvso.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Nascholingen op de kaart weergeven

Op anvso.nl kunnen de nascholingen op locatie ook op de kaart worden bekeken.

Geef in de linkerkolom aan over welke periode u de nascholing op locatie (in Nederland) wilt weergeven. Klik dan op 'op kaart' en zoom in op het gebied van uw keuze.

Geaccrediteerde nascholingen op ANVSO

Op anvso.nl worden onder meer alle nascholingen verzameld die direct of indirect door Verenso geaccrediteerd zijn. Verenso accrediteert automatisch alle nascholingen die via het ABC1-loket of de NVvP worden opgenomen. Dit betekent dat er ook een aantal nascholingen is opgenomen dat niet werkelijk voor de SO bedoeld is. Op anvso.nl worden nascholingen uit bepaalde categorieën er zoveel mogelijk uitgefilterd. Dit houdt bijvoorbeeld in dat nascholingen met ABC1-accreditatie die specifiek over zwangerschap gaan en NVvP-geaccrediteerde nascholingen die uitsluitend betrekking hebben op kinder- en jeugdzorg niet worden opgenomen op anvso.nl. Nascholingen met een algemene ABAN-accreditatie worden uiteraard ook zoveel mogelijk opgenomen op anvso.nl.

Niet alle nascholingen die geaccrediteerd zijn voor de SO zijn dus ook werkelijk bedoeld voor de SO. Hierbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een organisatie bij een nascholing uitsluitend huisartsen als doelgroep heeft. Hoewel ANVSO bij het samenstellen van dit nascholingenoverzicht zo zorgvuldig mogelijk te werk is gegaan, kan het zijn dat er een nascholing bij staat die onverhoopt niet bedoeld is voor de SO. Als u er zo eentje vindt, wilt u ons dit dan laten weten? Dan passen we dit zo snel mogelijk aan!

Nascholingen die niet geaccrediteerd zijn, kunnen ook worden opgenomen op de ANVSO-website als ze wel interessant zijn voor de SO. Het feit dat deze niet geaccrediteerd zijn wordt dan wel specifiek vermeld. Als nascholingen niet nadrukkelijk door Verenso geaccrediteerd zijn maar wel zijn geaccrediteerd voor een andere medische beroepsgroep dan is het toch mogelijk dat de SO de accreditatiepunten kan opnemen in het persoonlijke dossier. Hiervoor gelden wel specifieke voorwaarden. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze voorwaarden.

Indien een nascholing bestemd is voor een select gezelschap, bijvoorbeeld alleen voor medewerkers van een bepaalde instelling, dan wordt dit ook zo goed mogelijk weergegeven op ANVSO. De nascholing wordt dan voorzien van een 'slotje' dat aanduidt dat de betreffende bijeenkomst een 'besloten karakter' heeft. Op de accountpagina's kan een SO aangeven voor welke organisaties dit slotje achterwege mag blijven.

Lees meer...
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!